Tutustu meihin

Novacraft Oy on suomalainen vuonna 2017 perustettu taide- ja askartelutarvikkeisiin keskittynyt yritys.

Novacraft toimii taide- ja askartelutuotteiden maahantuojana ja tuotteita on myynnissä jo yli 140 myymälässä ympäri Suomea. Kuluttajat voivat ostaa tuotteitamme suoraan myös verkkokaupasta. Myymme tuotteita, jotka ovat edullisia, mutta ennen kaikkea erittäin laadukkaita ja turvallisia.

Varastomme sijaitsee Porissa ja kaikki ostettavissa olevat tuotteet lähetämme suoraan varastoltamme aina muutamassa arkipäivässä. Työntekijöillämme on pitkä kokemus alalta, joten saat aina tarvittaessa vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tutustu myös uusimpiin tuotteisiin ja ideoihin ajankohtaista-osiossa tai sosiaalisen median kanavillamme.


Tarina Novacraft Oy:n takana


 

Ajatus maahantuontiyrityksestä syntyi sattumalta Thaimaan lomamatkan jälkeen


Novacraft Oy:n perustaja Janne oli vuonna 2016 perheineen lomailemassa Krabilla, Thaimaassa. Yhtenä päivänä oli tarkoitus mennä katsomaan, minkälainen meininki on paikallisessa kauppahallissa. Taksi kurvasi kauppahallin eteen, mutta tämä olikin suljettu, joten matka jatkui keskustaan.

Keskustassa paikallisen kirjakaupan ikkuna herätti kiinnostusta laadukkaan ja myyvän näköisillä tuotteilla. Osittain varmasti sen takia, että Janne työskenteli saman aiheen parissa myös tuolloin.

Näyteikkuna vuosikymmenten takaa.


  • Ostin muutaman tuotteen, joita testasin heti hotellilla. Toin mallit mukanani Suomeen ja testautin niitä myös työkavereillani. Ensivaikutelma tuotteista oli hyvä!Tämän jälkeen tilattiin koe-erä, johon kuului yhdet puuvärit, lehtiö, irtosiveltimiä sekä maalipaketti. Tuotteet menivät hyvin kaupaksi ja mikä tärkeintä saivat kuluttajilta hyvää palautetta. Näiden vaiheiden jälkeen ajatus omasta maahantuontiyrityksestä alkoi syntymään.

Novacraft Oy perustettiin vuoden 2017 lopulla. Yhteistyö tavarantoimittajien kanssa on vakiintunut ja valikoimaan kuuluvat edelleen osa Thaimaan lomamatkalta ostetuista tuotteista.

Thaimaan lomamatkalta ostetut tuotteet.


  • Tuohon aikaan hain varmistusta idealleni myös yhdeltä ystävältäni, jolla oli jo menestyvä tukkuliike. Oli ensiarvoisen tärkeää päästä vaihtamaan ajatuksia sekä saada mentorointia heti alkumetreillä.